Meistä

Café Viola on Kaisaniemen kasvitieteellisen puutarhan yhteydessä Helsingissä sijaitseva lounaskahvila, joka palvelee asiakkaita ympäri vuoden. Violan pääpaino on tarjota maistuvaa ja monipuolista lounasta, minkä rinnalla valikoimasta löytyy tuoreita ja herkullisia kahvipöydän tuotteita ja anniskeluoikeudet mahdollistavat alkoholijuomien tarjoilun. Järjestämme Violan tiloissa tilauksesta myös yksityistilaisuuksia.

KH-Catering Oy

KH-Catering Oy on Hanna Kuosmasen omistama suomalainen
yksityisyritys, joka toimii myös Violan taustalla. KH-Catering Oy:n omistuksessa on Café Violan lisäksi Tieteiden talon Tiedekahvila (Kirkkokatu 6, Helsinki) sekä catering-palveluista vastaava Empire Catering.

KH-Catering Oy on aloittanut toimintansa Tiedekahvilasta vuonna 1998 ja laajentanut Kaisaniemeen Café Violaan vuonna 2016. Vuosien varrella kasvaneen suosion myötä toiminta on laajentunut ja toteutamme tilaisuuksia toimipisteidemme lisäksi myös asiakkaan tiloissa pääkaupunkiseudulla.

”Asiakaskeskeisyys on tärkein lähtökohta toiminnallemme.
Tuotteet valmistamme parhaista raaka-aineista.
Tiedekahvilan sekä Café Violan kannattavuus perustuu uudistumiskykyyn ja
sen vuoksi pyrimme koko ajan olemaan ajan tasalla ravitsemustoiminnassa. Kykenemme luomaan uusia tuotteita koska kuuntelemme asiakkaidemme toivomuksia”.

Hanna kuosmanen, toimitusjohtaja